Privé-les / losse workshop

Club Salsera biedt voor diverse gelegenheden privé-lessen. Ook kunt u bij ons terecht voor een workshop Salsa tijdens uw feest. Of het nou een verjaardagsfeest is of een bedrijfsfeest, wij maken van uw feestje een FEEST: reken maar dat de voetjes van de vloer gaan met onze beste latin muziek en de gezelligste entertainers.

Privéles kunt u boeken met één van onze docenten. Workshop voor privé-feest of bedrijfsfeest wordt doorgaans verzorgd door 2 docenten/entertainers.

Vraag NU naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Bedrijfsfeest of privéfeest

Verwen uw personeel met een gezellig avondje. Door een workshop Salsa aan te bieden, biedt u de gasten een gezellige activiteit waarbij ze gezamenlijk in een ongedwongen sfeer naar een mooi resultaat werken (een Salsa dans). Door de vele wissels van danspartner leert men elkaar (beter/anders) kennen, er wordt niet alleen (laagdrempelig) gedanst op de beste Salsa-muziek, maar ook gelachen en de teamspirit wordt versterkt.

Onze docenten zijn tijdens uw bedrijfsfeest vooral ENTERTAINERS. Ze weten iedereen op de dansvloer te krijgen, laagdrempelig en met humor. Wie blijkt straks de 'swingendste' medewerker van het bedrijf?

Informeer NU naar het tarief via de contactpagina.

Openingsdans bruiloft

Je gaat trouwen en wil je feest openen met een originele openingsdans?

Leer dan in maximaal 5 lessen een Salsa-choreografie die bij jullie past.

Kies voor 'romantisch samen', 'flitsend cool', 'vrolijk en blij' of een 'choreo met humor'.

Samen met jullie ontwerpen we een dans waar jullie mee uit de voeten kunnen, op muziek die jullie leuk vinden.

Salsa-ervaring nodig? Nee hoor! We passen de lessen aan jullie niveau aan. Of je nou absolute beginner bent, of al eens eerder Salsa gedanst hebt.

Vraag NU naar het privé-les tarief voor bruidsparen via de contactpagina.

Danszaal Budo Centrum

Godfried van Seijstlaan 39

3703 BR Zeist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now