Wie zijn wij?

1/4

Club Salsera

Sinds juni 2013 organiseert Club Salsera cursussen, socials en party's in Zeist.
Salsadansers en -cursisten uit de regio Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Woudenberg vinden sindsdien hun weg naar de gezelligste dansschool van Zeist.

 

Onze danslessen
Lessen worden gegeven in kleine tot middelgrote groepen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht mogelijk. Meestal bestaat een cursus uit 10 lessen van 1 uur.
Naast groepslessen kun je privélessen reserveren, zowel voor paren als individueel (styling/ techniek). Neem voor meer informatie of inschrijven per e-mail contact op via het contactformulier.

 

Privé-lessen

Veel mensen kiezen voor privéles. Leren dansen in een groep is soms een grote stap. Een andere reden voor privéles kan zijn dat je snel vooruitgang wilt boeken. Door bijles of privéles ontwikkel je je dansvaardigheden extra snel dankzij de persoonlijke aandacht.

 

Bewegingscoaching

Voor wie dans en beweging wil inzetten om persoonlijk te groeien, bieden wij de mogelijkheid van 1-op-1 coaching op basis van 'Body & Mind Language'. Vraag om persoonlijk advies via de contactpagina.

Onze Docenten

 

 Vlnr. : George, Mico, Sonya, Adriaan, Erwin, Hasmik, Dennis

Sonya

Sonya danst al sinds haar 6e jaar. Eerst klassiek ballet, daarna jazz-dans, tap-dance en ballroom. Sinds 12 jaar zijn Salsa, Bachata en Kizomba dansen haar grote passies. Zij volgde de opleiding tot Salsadocent bij Salsaventura Den Haag en liet haar droom uitkomen: een eigen dansschool starten; haar manier om het plezier van dansen over te dragen op anderen.

Sonya: 'Hoe mijn dag ook was, als ik 's avonds dans, vergeet ik alles en word blij van de muziek, het dansen en de ontzettend gezellige mensen om me heen. Salsa is meer dan dansen, het is een heel gezellige 'scene' met veel leuke, blije mensen die je op een ongedwongen manier leert kennen door samen te dansen.'

Met oog voor detail en techniek brengt ze onze cursisten op een hoger niveau waarbij zowel plezier als nieuwe uitdagingen voorop staan. Zij maakt graag van elke les niet alleen een leerzame ervaring maar ook een gezellige.

In 2019 behaalde ze haar diploma voor 'Body & Mind Language Therapist'. Sindsdien biedt zij ook als personal coach sessies aan op basis van beweging op muziek.

George

Met schijnbaar gemak, heerlijke humor en veel kennis van talrijke originele combinaties danst George Salsa. En met zijn jarenlange ervaring als Salsa-docent en Zuid-Amerikaanse gevoel voor humor is elke Salsa-les een heerlijk latin feestje. De Salsa stroomt door zijn Surinaamse aderen en dat zie je aan de vanzelfsprekendheid waarmee hij danst. Jarenlang gaf hij les op diverse Salsa-dansscholen en had hij zijn eigen dansschool. Sinds 2016 versterkt hij het Club Salsera team!

Mico

Mico staat garant voor onze levendige Kizomba lessen. Met Mico is geen les het zelfde; vol enthousiasme weet hij de geheimen van de Kizomba over te brengen in zijn lessen. Kizomba is dan ook zijn grote passie. Als fervent ambassadeur van deze Angolese dans zet hij zich in op diverse plaatsen om zijn liefde voor deze dans te verspreiden en dat doet hij op aanstekelijke wijze. Kizomba leren bij Mico betekent elke les de leukste combinaties met steeds weer nieuwe uitdagingen in zijn eigen stijl.

Adriaan

Mooie techniek, vloeiende combinaties met ogenschijnlijk gemak en zichtbaar plezier: dat is wat je ziet als Adriaan danst. Adriaan staat garant voor heldere structuur in de lessen, een duidelijke opbouw en handige tips.

Erwin

Nadat hij zijn hart verloor aan de Salsa, werd zijn hart opnieuw veroverd: dit keer door Bachata waar hij zich jaren geleden in gespecialiseerd heeft. Nadat hij de docentenopleiding van Salsaventura gevolgd heeft, is hij direct begonnen met zijn eigen Bachata-lessen in Utrecht en Amsterdam. In 2019 nam hij deel aan het NK Bachata waar hij een prachtige prestatie neerzette. We zijn blij hem per september '19 te mogen verwelkomen bij Club Salsera in Zeist.

Hasmik

Kort maar krachtig: Hasmik toont Bachata in prachtig vloeiende bewegingen, vol lef en zelfbewustzijn. Leer Bachata tot in de finesses van Hasmik.

Dennis

Of het nou Salsa, Argentijnse tango, ballroom of Bachata is, Dennis danst. Vijftien Jaar geleden maakte hij kennis met Salsa, Bachata en later ook Kizomba. Hieraan verloor hij zijn hart en de liefde voor deze dansen wilde hij verspreiden. Hij besloot de opleiding tot docent Salsadans te gaan volgen bij Salsaventura in Den Haag.
Inmiddels geeft Dennis al jaren lessen op alle niveaus. Met veel enthousiasme en toewijding leert hij je de kleine kneepjes en handige technieken om in een lekkere flow Salsa te dansen. Met zijn inmiddels jarenlange ervaring als danser én docent weet hij precies waaraan hij aandacht wil besteden in zijn lessen. Deze lessen staan dan ook bekend om de duidelijke structuur en heldere opbouw. Dennis is de vaste, vertrouwde invalkracht voor de Salsa en -Kizomba lessen.

Danszaal Budo Centrum

Godfried van Seijstlaan 39

3703 BR Zeist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now